Wie zijn wij

Het Huis voor Gezondheid ontstond in 2010 uit een project dat zorgverleners en organisaties samenbracht met het oog op meer coördinatie en samenwerking in de Brusselse zorg. Het Huis voor Gezondheid zoekt een oplossing voor een aantal uitdagingen in de Brusselse gezondheidszorg en weerspiegelt het engagement van de beleidsmakers om te investeren in de Nederlandskundige gezondheidszorg in de hoofdstad. Bekijk hier het volledige team.

team 2018

Visie

Het HvG streeft naar een efficiënte zorgorganisatie met het oog op een kwaliteitsvol zorgaanbod in Brussel. Hiertoe biedt het HvG ondersteuning aan zorgverleners en organisaties van zorgverleners die in de context van een superdiverse hoofdstad toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg willen bieden, in het bijzonder naar de Nederlandstalige patiënt, gesteund op de globale benadering van de
patiënt / cliënt.

Missie

Het HvG is een netwerkorganisatie die zich wil profileren als ‘consultant’ in de Brusselse zorg: HvG is een organisatie die dankzij het delen van zijn kennis van het Brusselse zorglandschap, samenwerking en netwerking tussen organisaties en zorgverleners faciliteert / initieert met als doel het verbeteren van de toegang en de kwaliteit van de gezondheidzorg voor personen die beroep willen doen op de Nederlandstalige zorg in Brussel.

Lees verder