Verzorgen zonder zorgen - E-Tool voor meer veerkracht voor verpleeg- en zorgkundigen

30 December 2018 Online

Verzorgen Zonder Zorgen (VZZ) is een online coachingstool die jou als verpleeg- of zorgkundige weerbaar maakt tegen stress, overspanning en burn-out. Je gebruikt VZZ gemakkelijk via je pc, tablet of smartphone waar en wanneer het jou uitkomt.

Het leerpakket is gebaseerd op de specifieke werkcontext van verpleeg- en zorgkundigen én op jouw unieke stressoren. Afhankelijk van waarin jij sterker wilt worden, leert VZZ je piekergedachten om te zetten in helpende gedachten, je slaaphygiëne te verbeteren, op een constructieve manier om te gaan met conflicten, beter te ontspannen, enz… De modules in de tool bevatten info, filmpjes, geluidsfragmenten, tips & tricks en concrete oefeningen om mee aan de slag te gaan in de praktijk.

Verzorgen Zonder Zorgen heeft een wetenschappelijke basis en gevalideerde onderbouw, is zeer gebruiksvriendelijk en kan door elke verpleeg- en zorgkundige gebruikt worden, waar hij/zij ook tewerkgesteld is.

Meer info: www.verzorgenzonderzorgen.be

 

Praktisch

Inschrijven is verplicht en kan door hieronder je gegevens mee te delen. Hierna krijg je een factuur van €10 (excl. BTW) als je in Brussel werkt of woont (zoniet zijn we helaas genoodzaakt een hoger tarief aan te rekenen).

Een inschrijving is pas geldig na betaling van deze factuur. Hierna krijg je de info die je nodig hebt om een jaar lang met de tool aan de slag te gaan.

Met dank aan Mevr. Staatssecretaris Bianca Debaets  en 

 

Inschrijven