Voorstelling

Vragen omtrent de zorgtrajecten? Raadpleeg de rubriek zorgtrajecten of contacteer één van onze zorgtrajectpromotoren.

Zorgtrajectpromotoren

Stefaan Van Bever
Stafmedewerker multidisciplinaire samenwerking
Tel. 02 412 31 60
E-mail stefaan@huisvoorgezondheid.be

dorien
Dorien Pepermans
Stafmedewerker multidisciplinaire samenwerking
Tel. 02 412 31 60
E-mail dorien@huisvoorgezondheid.be

 

Lokale Multidisciplinaire Netwerken zijn opgericht ter ondersteuning van de multidisciplinaire samenwerking in de chronische zorg en in het bijzonder ter ondersteuning van het zorgtraject diabetes en het zorgtraject chronische nierinsufficiëntie. Via deze zorgtrajecten wordt de samenwerking tussen patiënten met een chronische ziekte, hun huisarts en de specialist en andere zorgverleners zo goed mogelijk georganiseerd. Op die manier wordt aan de patiënt een kwalitatievere opvolging gegarandeerd.

Het LMN Brussel werd opgericht op initiatief van de Brusselse huisartsenkring, in samenwerking met het Brussels Overleg Thuiszorg en Huis voor Gezondheid. Het werkingsgebied van het LMN Brussel komt geografisch overeen met het werkingsgebied van de Brusselse huisartsenkring en het Brussels Overleg Thuiszorg, met name de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Binnen dit Brussels Hoofdstedelijk Gewest ondersteunt het Huis voor Gezondheid het LMN Brussel.

De zorgtrajectpromotoren van het LMN Brussel staan klaar om u doorheen de zorgtrajecten te loodsen. Via onderstaande rubrieken vindt u meer info omtrent de zorgtrajecten, de Nederlandskundige zorgverleners die bij de zorgtrajecten betrokken zijn, alsook documenten die meer informatie over de zorgtrajecten verschaffen en u ondersteunen om de multidisciplinaire samenwerking beter te laten verlopen.

 
Wenst u meer info omtrent de doelstellingen en acties van het LMN Brussel? Klik hier.
Wenst u meer info omtrent initiatieven van het LMN Brussel en wijzigingen rond de zorgtrajecten? Klik hier