Actie 4

Webbanner BruZEL

Ontmoetingsfestival 'Zelf keuzes maken: jouw gezondheid en jouw welzijn'

Wat is dit? 

In het voorjaar van 2022 organiseren we een ontmoetingsfestival voor burgers, zorgverleners en beleidsmakers met als titel ‘Zelf keuzes maken: jouw gezondheid en jouw welzijn’. 

 

We willen op deze ontmoetingsdag persoonlijke autonomie stimuleren en ondersteunen. Tijdens dit event krijgen personen met een zorg- en ondersteuningsnood, hun mantelzorgers en vrijwilligers een forum om hun ervaringen te delen. Via conversatietafels en andere kleinschalige activiteiten komen burgers, zorg en beleid dichter bij mekaar. 

 

Hoe doen we dit? 

  • We focussen op ervaringen van Brusselaars (die in of op de rand van kwetsbare omstandigheden leven) en zo model kunnen staan voor andere mensen die zich in hun situatie kunnen herkennen 
  • Naast getuigenissen en discussietafels besteden we veel aandacht aan ontmoetingen en de organisatie van gezellige en ontspannende activiteiten die groepsvorming stimuleren. 

 

Werkgroep 

Om deze acties goed op te volgen werken we met een werkgroep. Wil je hier met ons over nadenken of heb je hier een mening over?

Stuur dan vandaag nog een mailtje naar: eerstelijnszone@bruzel.be 

 

Leden van de werkgroep zijn:  

 

Meer info 

Meer info over deze actie vind je in ons Actieplan 2021 BruZEL.