15/05: Individuele coaching door BRUCC

  • 15 mei 2020
  • 18:00 -19:00
  • Gratis
inschrijven / inscrivez-vous

Nog 1 plaatsen resterend.

Inhoud

Werkwijze van BRUCC
FacebookLinkedInTwitter

Als deel van het Brusselse zorgnetwerk wil BRUCC zorgverleners en hun gezinnen ondersteunen om stand te houden in deze moeilijke en onzekere tijden.
Speciaal voor hen lanceren we daarom een aangepast online aanbod. In deze individuele sessies rond veerkracht kunnen ze samen met een ervaren psychotherapeut onderzoeken hoe om te gaan met angst, stress en onzekerheden in het hier en nu. Het centrale doel van deze contacten zal zijn de helpende coping strategieën te versterken en uit te breiden voor de zorgverlener en eventueel het betrokken gezin.

  • Aanbieder: BRUCC
  • Duur: 1u
  • Inschrijven kan tot 14 mei

Belangrijk:

  • Indien dit uur of deze datum niet voor je past, zoeken we in samenspraak een ander moment.

Een eerste gesprek is meer dan een kennismaking. Samen met jou zoeken we uit wat er aan de hand is, we brengen hierbij je klachten en context in kaart. Vanuit deze persoonlijke probleemsamenhang stellen we daarna een plan van behandeling met je op. We ondersteunen je verder met het stap per stap werken naar je doelstellingen. De psychologen van BRUCC werken hierbij evidence based. Dit wil zeggen dat hun methodieken gebaseerd zijn op gedegen wetenschappelijk onderzoek en dat ze het verloop van de therapie monitoren en indien nodig bijsturen.

Momenteel werken we via teleconsultatie. Deze sessies kunnen snel opstarten in het Nederlands of Engels. We gebruiken hiervoor online videoprogramma’s die ook op afstand een veilige verbinding garanderen.

Biografie psycholoog

BRUCC is een ambulant centrum voor psychologische dienstverlening waar kinderen en volwassenen terecht kunnen voor individuele begeleiding, systeemtherapie (koppels en gezinnen), groepssessies en psychodiagnostisch onderzoek.

Hier vind je wat meer informatie over het BRUCC-team.