BruZEL brengt de vaccinatie dichter bij jou én jouw organisatie

12 augustus 2021

BruZEL organiseert verschillende initiatieven om de vaccinatiegraad in Brussel én daarbuiten op te krikken. Op 10 augustus 2021 bedraagt de vaccinatiegraad voor de eerste dosis 62% in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De vaccinaties lopen moeizaam in de leeftijdsgroep van 18-44 jaar.

Vaccinatie blijft dé manier om het coronavirus onder controle te houden. BruZEL steekt dus een tandje bij en wil de vaccinatie dichter bij jou(w organisatie) brengen!

Wat kan BruZEL voor je betekenen?

  • We organiseren infosessies over de Brusselse vaccinatiecampagne. Deze bevat sensibiliserende informatie en het laatste nieuws rond COVID-19.
  • Samen met de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie brengen we verschillende vaccinatie-initiatieven tot bij jouw organisatie. Denk maar aan een Vacci-Bus, een mobiel vaccinatieteam…
  • We regelen een thuisvaccin voor kwetsbare Brusselaars of Brusselaars zonder huisarts. Huisartsen kunnen hun patiënten ook thuis vaccineren. Patiënten vragen dit aan bij hun huisarts.
  • We vaccineren in Vlaams erkende organisaties.

We nodigen iedereen uit om een vaccin te nemen: personeelsleden, bezoekers, vrijwilligers én familieleden.

Kent jouw organisatie of ken jij nog veel vaccinatietwijfelaars? Meld je dan aan bij BruZEL via eerstelijnszone@bruzel.be en breng ons op de hoogte van jouw noden. Wij bekijken wat mogelijk is en doen ons best om hierop in te spelen.

Wil je meer te weten komen over de vaccinatiestrategie in Brussel, neem dan een kijkje op onze pagina waar we alle informatie verzamelen.