Zoekertjes

Zoekertjes

Huisartsenpraktijk De Vijvers zoekt verpleegkundige

  • Waarom jij als verpleegkundige onze huisartsenpraktijk zou willen komen versterken? Omdat we je een gevarieerde en uitdagende job kunnen aanbieden met mooie werkuren. Je komt bij ons in een team terecht met een uitstekende en ontspannen werksfeer waarbij je als volwaardig lid mee een zo goed mogelijke zorg aan onze patiënten aanbiedt. Er is ruimte om nieuwe dingen te leren en we voorzien voldoende begeleiding waarbij er regelmatig wordt overlegd en vergaderd. Onze praktijk bestaat uit 2 vaste huisartsen en 1 huisarts-in-opleiding en is gelegen in Anderlecht, op de rand met Dilbeek en Sint-Pieters-Leeuw. Vlotte bereikbaarheid met wagen en openbaar vervoer.

Functie

Als verpleegkundige in de huisartsenpraktijk (VIHP) ben je een belangrijke schakel in de zorg voor alle patiënten van de praktijk. Je taken bestaan uit een aantal technische handelingen (bloedafnames, vaccinaties, wondzorg, EKG, spirometrie,…) én je staat mee in voor de opvolging van patiënten met chronische ziekten (diabetes, hypertensie, COPD,…) en acute raadplegingen (luchtweginfecties, lage rugpijn,…). Je hebt een eigen consultatieruimte en je zal zelf consultaties inplannen en uitvoeren op basis van protocollen. Daarnaast ben je ook een belangrijke zorgverlener binnen de praktijk wat betreft de opvolging van kwetsbare ouderen. Zo zal je bijvoorbeeld regelmatig zelfstandig op huisbezoek gaan bij oudere patiënten in onze wijk. Ook het opstellen van verpleegkundige protocollen,  implementeren van praktijkverbeteringsprojecten en preventieve geneeskunde behoren tot je taken.

Profiel

We zoeken het volgende profiel : Bachelor A1 verpleegkunde, postgraduaat VIHP is een pluspunt, maar zeker geen vereiste. Talenkennis: goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels zijn een must. Je bent gemotiveerd en geïnteresseerd om te werken als zorgverlener in de eerste lijn, je hebt zelfvertrouwen, je kan zowel alleen als in team werken, bereid om bij te leren, sociaal, communicatief, je kan overweg met informatica. Rijbewijs en of wagen zijn niet nodig.

deel:
FacebookLinkedInTwitter