Ken je BabbelBoost al?

24 oktober 2020

BOOST stelt je graag voor aan het nieuwe Babbelboost. Het is een tool om in dialoog te openen tussen een zorgprofessional en de persoon die hij of zij begeleidt.

De tool helpt om prioriteiten te bepalen voor actie, en vertrekt vanuit een houding van luisterbereidheid t.a.v. iemand die zich in een complexe situatie bevindt. BabbelBoost opent de blik op alle dimensies die de kwaliteit van het leven van die persoon aantasten of verbeteren. Voor wie nog niet met het instrument vertrouwd is: bijgevoegd vind je de handleiding die je toelaat om in te schatten of BabbelBoost iets voor in jouw praktijk is of die van je medewerkers.

Om de tool te ontdekken, nodigt BOOST je uit:

  • Om deel te nemen aan een face-to-face sessie met een beperkt aantal deelnemers: eerste mogelijke data zijn 27/11 OF 14/12 van 12:30 tot 13:30 uur; Verenigingstraat 15, 1000 Brussel
  • Om deel te nemen aan een virtuele sessie op 17/11 van 12:30 tot 13:30 uur
  • Om hen te laten weten dat je ge├»nteresseerd bent in een andere nog vast te leggen datum

Reageren kan via het formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScF8o5LHFRsmXW0prKdx8bOrASnaFllZLgENFBsOdCrYJAyFg/viewform

Via dit formulier kan je ook een exemplaar van de BabbelBoost aanvragen: BOOST zorgt ervoor dat je het ontvangt op het adres van je keuze.