Brussel vaccineert! Tips om in dialoog te gaan over vaccinatie – Gratis webinar op 25 maart

19 maart 2021

Donderdag 25 maart 2021, 20u00 – 21u30
Brussel vaccineert! Tips om in dialoog te gaan over vaccinatie

Gratis webinar voor wie werkt in de zorg- en welzijnssector, in een organisatie van het N-netwerk en voor andere geïnteresseerden

Op donderdag 25 maart 2021 organiseren eerstelijnszone BruZEL en de Vlaamse Gemeenschapscommissie een webinar rond ‘Communiceren en sensibiliseren over COVID-19-maatregelen en vaccinaties’.

Programma:

20u00: Heidi Smitt (woordvoerster Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie – Communicatie COVID-19): toelichting over het praktische luik van de Brusselse vaccinatiestrategie en de gang van zaken in een Brussels vaccinatiecentrum

20u30: Hoe kun je mensen (meer) motiveren om zich te laten vaccineren, hoe verlaag je drempels? Hoe ga je om met nepnieuws en complottheorieën? Welke kanalen gebruik je het best om je doelgroep te bereiken?

Dr. Leen Van Brussel (Stafmedewerker gedragsinzichten en gezondheidsongelijkheid, Vlaams Instituut Gezond Leven) geeft een antwoord op deze en andere vragen.  Ze geeft inzichten in het gedrag van mensen en legt uit welke rol gezondheidsongelijkheden hierin kunnen hebben.

21u15: Vragenronde

Hoe?

Je kunt deelnemen aan de webinar via de link die je toegestuurd krijgt na inschrijving.

Hoe inschrijven?

Via deze link kun je inschrijven voor de webinar. De dag voor de webinar ontvang je een deelnamelink waarmee je kunt aansluiten. Deelname is kosteloos.