Veranderateliers: wat brengt de toekomst?

10 mei 2023

Herinner je je de Veranderateliers? Het is een ruimte waar professionals uit de sociale en gezondheidssector, begunstigden, patiënten en mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten, informatie kunnen uitwisselen en ideeën kunnen voorstellen. We willen dat iedereen kennis kan nemen van de uitdagingen en de lopende hervormingen, zich kan organiseren en overleg kan plegen om samen te bepalen hoe de opdrachten van de zorgregio kunnen worden verwezenlijkt. De eerste stap is al gezet: we hebben gesproken over de uitdagingen van een territoriale en geïntegreerde organisatie in het Brusselse Gewest (lees het verslag).

Tijd voor actie!

De volgende stap is concrete acties invoeren die volgens jullie prioriteit hebben. Brusano en CBCS nodigen je dan ook uit om deel te nemen aan nieuwe ontmoetingen (één per zorgregio) die in juni zullen plaatsvinden.

 

Deze bijeenkomsten zijn ook een kans om de actualiteit, context en hervormingen te volgen. Verder kan men kennismaken met de steungroepen van de zorgzones die het proces begeleiden.
Dit is jullie ruimte: laten we samen een territoriale welzijns- en gezondheidsorganisatie uitbouwen in Brussel. Inschrijven voor het veranderatelier kan via hun website