Stafmedewerker interdisciplinaire samenwerking gezocht !

9 juli 2019

Wie zijn wij en wat doen wij ?

Huis voor Gezondheid is een kleine en dynamische netwerkorganisatie die streeft naar een efficiënte zorgorganisatie met het oog op een kwaliteitsvol zorgaanbod in Brussel, in het bijzonder voor de Nederlandstalige patiënt. Hiertoe biedt Huis voor Gezondheid ondersteuning aan (organisaties van) zorgverleners die in de context van een multiculturele hoofdstad toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg willen bieden.

Huis voor Gezondheid is het aanspreekpunt voor de Nederlandskundige zorg in Brussel. We maken jongeren en zij-instromers warm voor een zorgopleiding, we maken Brussel en de Brusselse gezondheidszorg bekend en we leiden deze studenten naar het Brusselse werkveld toe (stage, jobbeurs, startersservice). Eénmaal als zorgverlener aan de slag, blijven we hen ondersteunen en stimuleren we hen tot interdisciplinaire samenwerking.

Wat bieden wij ?

Vacature Stafmedewerker Interdisciplinaire Samenwerking (80-100% - contract onbepaalde duur)

We zijn een jong en dynamisch team met enthousiaste medewerkers. Bij ons vind je een aangename, veelzijdige en toffe werkomgeving waarin werken een creatieve en boeiende uitdaging is. Je krijgt een job met vrijheid én verantwoordelijkheid in een dynamisch multidisciplinair team. Huis voor Gezondheid laat je genieten van bijkomende opleidingen en vormingen.

Interesse ?

Stuur je Curriculum Vitae en motivatiebrief voor 5 augustus 2019 naar:

Annick Dermine
Huis voor Gezondheid vzw
Lakensestraat 76/7
1000 Brussel
vacature@huisvoorgezondheid.be
t: 02 412 31 65