Zoekertjes

Zoekertjes
cb-arts_consultatiebureau_consultatiebureau

Opgroeien zoekt zelfstandig consultatiebureau-artsen Kind en Gezin

  • Kind en Gezin is continu op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste artsen om de werking van onze consultatiebureaus in heel Vlaanderen en Brussel te versterken.

Jobinhoud

Consultatiebureau-artsen zijn zelfstandige artsen die opdrachten aannemen voor Kind en Gezin. Als CB-arts voer je ons medisch preventieve programma uit en kom je in contact met heel wat jonge kinderen en gezinnen in een dynamische omgeving. Bovendien krijg je ook heel wat interessante opleidingsmogelijkheden over o.a. de ontwikkeling van jonge kinderen.

Consultatiebureau-arts is een ideale aanvulling op een job in een huisartsenpraktijk. Consultatiemomenten bij Kind en Gezin zijn vlot en flexibel in te plannen in je agenda.

De consultatiebureau-arts is ook deel van het consultatiebureauteam en werkt als zelfstandige arts nauw samen met het lokale team van Kind en Gezin. Zo geven de artsen mee vorm aan het lokale, multidisciplinaire aanbod.

Profiel

Wil je weten of werken als consultatiebureau-arts iets voor jou is? Bekijk dan ons online startpakket en krijg een goed beeld van wat de job precies inhoudt.

Een consultatiebureauarts is erkend en vergoed om medisch preventieve of prenatale consulten te doen. Na een oproep van Opgroeien kunnen ook andere opdrachten opgenomen worden, zoals mentorarts zijn of bepaalde dossiers uitwerken.

deel:
FacebookLinkedInTwitter